Velkommen til vores hjemmeside.

Her får du både som erhvervsdrivende og privat kunde masser af inspiration indenfor landbrug, have/park, entreprenør og skovbrug.
Vi er autoriseret forhandler af en bred række kvalitets produkter og bestræber os meget på kvaliteten og den efterfølgende service, som følger en god handel.
Hver medarbejder varetager hver især områder indenfor bestemte specialer, hvilket bidrager til at opretholde vores virksomhedskultur, som bestræber sig på den gode kvalitet og kompetente service.
 • Om os

  Velkommen til Volsager mini teknik’s hjemmeside.
  Her får du både som erhvervsdrivende og privat kunde masser af inspiration indenfor landbrug, have/park, marine, entreprenør og skovbrug.

  Kom og besøg vores butik og start et langt venskab

 • Kontakt os

  RING TIL
  VOLSAGER MINI TEKNIK
  Spørg bare løs, vi sidder klar til at hjælpe

  97 41 41 10
  nh@nh-trading.dk

 • Service af

  Vi servicerer og leverer reservedele til bla.
  Giant
  Weideman
  Schaffer
  Atlas
  JCB
  New Holland
  Massey Ferguson
  Case
  Briggs & Stratton
  Honda
  Kawasaki
  Kohler
  Kobota
  Hatz
  Robin
  Tecumseh
  Suzuki
  Onan
  Lombardini

Nyheder

01-April-2015

TROLLA Forhandling

Trolla er et varemærke som markedsføres af F&H Com A/S.

F&HCom A/S er en handelsvirksomhed med base i Gedved V/Horsens/DK. De tilbyder køb og salg af spændende livsstilsprodukter indenfor områderne Fritid, Hus og Have. F&HCom A/S samarbejder med danske designer og en række udenlandske leverandører og levere bredt til det europæiske marked.

Trolla sætter standarden indenfor kvalitet og design til markedets mest konkurrence dygtige priser. Trolla er et fokuseret sortiment bestående af kvalitets produkter med enestående egenskaber. Et sortiment som ikke findes tilsvarende i Europa. Se vores nyheder her på trolla.dk. Designet er unikt og enkelt som det fremstår i farverne sort og grå.

Derudover udvikler vi produkter i samarbejde med kunder overalt i Europa.

Se mere på www.trolla.dk / el. tryk på Trolla øverst