Det er hos os at du finder reservedele til branchens mest fordelagtige priser. Dermed behøver du ikke lede længere, vi har det du søger, og kan rådgive dig til den helt rette beslutning. Det er vores ønske og ambition at være branchens bedste, og derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til, for at kunne tilbyde branchens mest fordelagtige priser på den høje kvalitet. Vi ved at man må bygge sin succes på glade og tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen, og derfor er vi villige til at yde ekspertrådgivning, uanset salgets størrelse eller karakter. Vi er de rette at kontakte, hvis du er på udkig efter kvalitets-reservedele.

Reservedele og tilbehør til motorer, havetraktorer, plæneklippere,
motorsave, buskryddere, atv'er, scootere, trailere samt mindre entreprenørmaskiner              

Der sælges originale, samt erstatnings reservedele.

I er altid velkommen til at
ringe til  24 25 27 07 eller

mail. nh@nh-trading.dk
 
Hvorefter du vil blive besvaret hurtigst muligt.

HERUNDER HAR DU SELV MULIGHED FOR AT  FINDE RESERVEDELS-TEGNINGER OG VARENUMRE PÅ DIN MASKINE OPDELT EFTER FABRIKAT

STIGA RESERVEDELE

Stiga sliddele og mest brugte reservedele finder du ved at klikke på model opdelt linkene her under.
For at få reservedele til Stiga plæneklippere og andre Stiga maskiner skal man oplyse Art nr eller artikelnummer på nyere maskiner er det modelnr. i formatet xx-xxxx-xx.

STIGA  AUTOCLIP / ROBOTKLIPPERE
STIGA  PLÆNEKLIPPERE
STIGA  PLÆNETRAKTORER
STIGA  FRONTRIDERE
STIGA  ØVRIGE MASKINER


Stiga har et online reservedelstegnings katalog for forhandlere til alle deres maskiner der er solgt siden 2005, hvis du skal bruge noget du ikke kan finde i katalogerne her over kan du logge på denne adresse Stiga Spareparts catalog
Brug denne adgangskode GGPDenmark
brugerkoden er                    catalogDen .


Prisen på fragt på reservedele fra stiga er 60,- DDK forsendelsen kommer som hoved regl med Postdanmark, Stiga sender ikke varer direkte til slutbrugere derfor er fragten lidt dyr og forsendelsen længere tid undervejs, leveringstid 1-7 hverdage

Når du har fundet de numre du skal bruge, kan du bestille delene i formularen her eller under linket kontakt os / forespørgsel og du vil hurtigt modtage ordrebekræftigelse og evt. alternativer.